Blue Flower

 

Mw. mr. T.M.J. Oosterhuis-Putter, dhr. J.G.J. Remeijsen en mw. N. Altundag zijn allen werkzaam in loondienst bij mr. R. Kaya. De eindverantwoordelijkheid voor de werkzaamheden van deze personen ligt bij mr. R. Kaya.

 

Mr. drs. J.J. van de Beek werkt weliswaar onder de naam van Kaya Advocatenkantoor, doch opereert voor eigen rekening en risico. Dit betekent dat de handelingen van mr. Van de Beek niet onder de verantwoordelijkheid van Kaya Advocatenkantoor vallen. Mr. Van de Beek is zelf eindverantwoordelijk voor zijn werkzaamheden. Kaya Advocatenkantoor is op geen enkele wijze aansprakelijk dan wel verantwoordelijk voor het handelen van mr. J.J. van de Beek.

 

De overeenkomst van opdracht is bepalend met welk kantoor een samenwerking wordt aangegaan. Indien de overeenkomst van opdracht met mr. Kaya of met mw. mr. Oosterhuis-Putter is gesloten dan komt een samenwerking tot stand tussen de opdrachtgever en Kaya Advocatenkantoor. Indien de overeenkomst van opdracht met mr. Van de Beek is gesloten dan komt een samenwerking tot stand tussen de opdrachtgever en de praktijk van mr. J.J. van de Beek.

 

Kaya Advocatenkantoor en mr. Van de Beek hebben wel afspraken gemaakt op het gebied van de samenwerking en waarneming bij tijdelijke en incidentele afwezigheid van een van de advocaten. Dit betekent dat als mr. Van de Beek incidenteel of tijdelijk (voor korte periode in verband met ziekte of vakantie) afwezig is de zaken van mr. Van de Beek worden waargenomen door mr. R. Kaya of door mw. mr. T.M.J. Oosterhuis-Putter. Hetzelfde geldt voor mr. Van de Beek. Hij zal zaken waarnemen voor mr. Kaya of mr. Oosterhuis-Putter indien dat nodig zal zijn.

 

Alle advocaten die bij Kaya advocatenkantoor werkzaam zijn܀ zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Het kantoor van de Nederlandse Orde van Advocaten is gevestigd te Den Haag (2596 XM) aan de Neuhuyskade 94, tel.: 070 - 335 35 35, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en internet: www.advocatenorde.nl. De advocaten op Kaya Advocatenkantoor zijn onderworpen aan de Gedragsregels voor de advocaten van de Nederlandse Orde van Advocaten.