Blue Flower

  

Als advocaten zijn werkzaam mr. R. Kaya, mr. J.J. van de Beek en mw. mr. T.M.J. Oosterhuis-Putter. Als juridische medewerkers op het kantoor zijn werkzaam mw. N. Altundag-Mutlu, dhr. J.G.J. Remeijsen en mw. S.A. Altundag. Mevrouw N. Altundag-Mutlu is naast haar juridische werkzaamheden verantwoordelijk voor het algehele reilen en zeilen op het kantoor in haar functie van manager algemene zaken.

 

Mr. R. Kaya

Mr. Kaya is begonnen in Den Haag als zelfstandig ondernemer. In Den Haag heeft mr. Kaya zich hoofdzakelijk bezig gehouden met Personen- en familierecht in nauwe samenwerking met de Stichting Dwaze Vaders. Na ruim 6 jaren kantoor in Den Haag is hij met zijn kantoor verhuisd naar Hengelo. De nauwe samenwerking met de Stichting Dwaze Vaders heeft hij al die jaren behouden ook nu hij sedert 2007 kantoor houdt in Enschede aan de Lasondersingel. Sedert meerdere jaren houdt mr. Kaya zich heel intensief bezig met het Bestuursrecht en dan meer in het bijzonder het Sociale zekerheidsrecht. Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van de WIA, de WAJONG, het PGB, de WMO, etc..

 
Rechtsgebieden:
- Personen- en familierecht
- Jeugdrecht
- Bestuursrecht
- Sociale zekerheidsrecht
- Strafrecht
 
 
 
Mr. J.J. van de Beek
 
Mr. Van de Beek heeft jarenlange ervaring op het gebied van Strafrecht en op meerdere plaatsen kantoor gehouden, laatstelijk in Utrecht voordat hij zich in Enschede heeft gevestigd aan Kaya Advocatenkantoor.
 
Rechtsgebieden:
- Strafrecht
- Jeugdrecht
- Psychiatrisch patiëntenrecht
- Bijstand slachtoffer en benadeelde partij
- Personen- en Familierecht
 
 
 
  
Mr. T.M.J. Oosterhuis-Putter
 
Mr. Oosterhuis is sinds 2012 werkzaam bij Kaya Advocatenkantoor. Zij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als specialisatie Strafrecht. Binnen het kantoor houdt mr. Oosterhuis zich met name bezig met Strafrecht,Bestuursrecht en Sociale zekerheidsrecht.
 
Rechtsgebieden:
- Strafrecht
- Bestuursrecht
- Sociale zekerheidsrecht
 
 
 
 
Mw. N. Altundag-Mutlu

  

 

  Mw. S.A. Altundag